به گزارش هرمزگان امروز: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برفراهم نمودن امکانات بهداشتی و تجهیزات لازم وهم چنین حضور فعال تیم های پزشکی و کادر بهداشتی ودرمانی به موقع جهت خدمات رسانی تاکید کرد.
دکتر محمود حسین پور به اعزام دومین گروه واکنش سریع دانشگاه شامل کارشناسان بهداشت محیط و پیشگیری از بیماریها همراه با کلیه لوازم مورد نیاز احتمالی از جمله کلر، کیت، سرم و داروهای مورد نیاز درصورت به وجود آمدن بحران با طغیان بیماریها اشاره کرد.
رئیس مرکز بهداشت استان گفت: باهدف اطمینان از سلامت آب شرب درشرایط بحران و جلوگیری از ایجاد مسائل و مشکلات دراین زمینه ،تامین و هماهنگی و ارسال کلر و محیط ترانسپورت آزمایشگاهی به مناطق سیل زده صورت می گیرد.
وی افزود: با توجه به وجود یک هزار و ۳۲۰ مادر باردار در سه منطقه لیردف، پیوشک و گابریک و لزوم مراقبت از این مادران با هماهنگی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آماده باش و استقرار یک فروند بالگرد اورژانس هوایی در صورت نیاز به حمل بیماران یا مادران باردار صورت گرفت.
دکتر حسین پور اظهارکرد: ضمن اینکه در هر سه منطقه مراکز خدمات جامع سلامت همراه با پزشک فعال هستند ولی کماکان تامین یک دستگاه کانکس برای راه اندازی درمانگاه سیار در منطقه و تهیه و هماهنگی ارسال سرم ضد مار وعقرب وتهیه و هماهنگی ارسال کیت تشخیص سریع التور از اقدامات دیگر این معاونت می باشد.
دکتر حسین پور اشاره به تامین و ارسال سرم رینگر و پودر ORS توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناطق سیل زده شهرستان جاسک کرد.