تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024

آخرین اخبار

نجات بره ها از دام قاچاقچی تاکید محمد کبیری بر ارتقاء ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بیمارستان کیش رویداد مجلس بلبل خوانی در فین برگزار شد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه: حمایت و سرمایه‌گذاری فولاد هرمزگان در طرح‌های دانش‌بنیان شجاعانه است/ عقد قرارداد در فاز مهندسی تکنولوژی‌ فولادهرمزگان با صندوق خطرپذیر فولاد مبارکه  آلودگی قاچاق سوخت مزارع میگو را نابود کرده است/آزمون خودروهای وارداتی؛ آیا همه آن‌ها ضروری هستند؟/ورود جدی دستگاه قضایی به پرونده صنایع آلاینده هرمزگان سهمیه گوشت وارداتی برای هرمزگان الزامی است/رفع موانع اقتصادی در هرمزگان، راه نجات اقتصاد ملی/ انحصار واردات موز باید شکسته شود خور آبنما بندرعباس؛ از معضل به مقصد تفریحی و ورزشی/ خورها از تهدید به فرصت تبدیل می‌شوند/خورها؛ فرصتی برای توسعه شهری بندرعباس جلسه شورای اداری و هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با حضور مدیرکل امورمالی دامپزشکی کشور

14

ضرورت رعایت نکات بهداشتی در روز عید قربان برای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام

  • کد خبر : 55558
  • 27 خرداد 1403 - 13:03

به گزارش هرمزگان امروز ، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرار گیرد.

معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت  : در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، درخصوص توصیه های بهداشتی، بیان کرد: از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خوداری شود.
دکتر عبدالجبار ذاکری افزود :افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

معاون بهداشتی تاکید کرد: مردم باید دقت کنند که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
دکتر ذاکری گفت :درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=55558

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.