تاریخ : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴ Saturday, 19 April , 2025
0

  وعده‌های روشن برای رونق صادرات؛ گشایش در مسیر پتروپالایش‌ها/ انفجار صادرات قیر از هرمزگان؛ هدف‌گذاری ۳۰ درصدی برای سال آینده

  • کد خبر : 67088
  • 27 فروردین 1404 - 20:52
  وعده‌های روشن برای رونق صادرات؛ گشایش در مسیر پتروپالایش‌ها/ انفجار صادرات قیر از هرمزگان؛ هدف‌گذاری ۳۰ درصدی برای سال آینده

یکصدو سومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی  برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز، یکصد و سومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تمرکز بر بررسی مشکلات ناشی از افزایش ناگهانی حق بیمه در صنعت پرورش میگو و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری سال ۱۴۰۴، در سالن جلسات اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار داشت: استان هرمزگان با دارا بودن ظرفیت‌های منحصر به‌فرد در صنایع پتروپالایش، غذایی، و دریایی، موقعیت ممتازی برای سرمایه‌گذاری در کشور دارد.
ابراهیم شیخ، افزود: هدف ما از برگزاری این نشست، بررسی دقیق فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سال آینده است و خوشبختانه تاکنون نتایج خوبی نیز حاصل شده است.
شیخ با بیان اینکه صنعتگران حوزه پتروپالایش با مشکلات عدیده‌ای در تأمین خوراک، قیمت انرژی، تخصیص ارز، نوسازی ماشین‌آلات و ارزش افزوده مواجه هستند، گفت: در تمام این موارد، اقدامات اجرایی در وزارت صمت آغاز شده و حل مشکلات در دستور کار است.
وی از آغاز گفت‌وگوهای جدی با وزارت نفت، سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد برای بازنگری در سهمیه خوراک، تسهیل در بازگشت ارزش افزوده صادراتی و رفع موانع اجرایی در تهران خبر داد.
معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان، بخش قابل توجهی از این مسائل حل خواهد شد و تصمیم‌گیری‌های نهایی صورت می‌گیرد.
*صادرات قیر رکورد زد؛ هدف بعدی: رشد ۳۰ درصدی
در ادامه این نشست، موضوع صادرات قیر نیز مورد بررسی قرار گرفت.
معاون وزیر صمت عنوان کرد: در سال گذشته صادرات قیر بیش از ۱۸ درصد رشد داشته و طبق برنامه هفتم، هدف‌گذاری برای دستیابی به رشد سالانه ۲۳ درصدی در دستور کار است.
وی همچنین از صادرات بیش از ۶ میلیون تُن قیر در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: بخش زیادی از این حجم، در استان هرمزگان تولید شده است.
همچنین شیخ با تشکر از صادرکنندگان و صنعتگران کشور، مطرح کرد: برنامه های مشخصی را برای توسعه صادرات صنعت قیر داریم و امیدواریم شاهد رشد صادرات ۳۰ درصدی را در سال آینده باشیم.
پایان خبر/
جمیله دبیری نیا

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=67088

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.