تاریخ : سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025
2

آزادی یک محکوم به قصاص و ۱۴ نفر از زندانیان نیازمند استان هرمزگان در پویش «به حرمت امام علی(ع) می بخشم»

  • کد خبر : 66387
  • 03 فروردین 1404 - 10:59
آزادی یک محکوم به قصاص و ۱۴ نفر از زندانیان نیازمند استان هرمزگان در پویش «به حرمت امام علی(ع) می بخشم»

رهایی یک زندانی محکوم به قصاص و ۱۴ نفر از زندانیان نیازمند با اجرای پویش «به حرمت امام علی (ع) می بخشم» همزمان با شب های پر فضیلت قدر در استان هرمزگان.

به گزارش هرمزگان امروز ، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان های هرمزگان با پیگیری دادستان مرکز استان هرمزگان و اعضای شورای حل اختلاف زندان، در پی برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش میان طرفین پرونده، خوشبختانه همزمان با شب های پر فضیلت قدر در ماه مبارک رمضان اولیای دم این پرونده با استناد به عفو و رحمت اسلامی و درقالب پویش «به حرمت امام علی (ع) می بخشم» رضایت خود را اعلام کردند و به این زندانی حیاتی دوباره بخشیدند.

همچینین با اعلام رضایت اولیای دم در خصوص این محکوم به قصاص، تعداد ۱۴ نفر از زندانیان نیازمندی که صرفا به دلیل رد مال در زندان بودند با همت شرکت نفت ستاره خلیج فارس و تلاش شعب اجرای احکام دادسرای مرکز استان هرمزگان و مددکاران و مسئولین زندان به آغوش خانواده هایشان بازگشتند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=66387

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.