به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان هرمزگان؛ در این جشنواره از بین ۱۲۱ اثر ارسالی از سراسر کشور ۲۳ اثر پس از بررسی های اولیه به مرحله اجرا رسید که این ۲۳ اثر همزمان با دوم اردیبهشت ماه روز جهانی زمین پاک در محل کتابخانه مرکزی شهرستان اهواز و با حضور مسئولان کشور و استانی به اجرا در آمد.
محمد پارسا بان برتینا، عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در این جشنواره با قصه “سنجاب حواس پرت” شرکت نمود.
وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی کانون هرمزگان با اشاره به اینکه از روش “کامی شی بای “دراجرای قصه ام استفاده کردم گفت: “کامی شی بای“ دربرگیرنده کارتهای تصویری است که قصهگو آنها را به ترتیب از یک صحنه کوچک بیرون میکشد.
بان برتینا با اشاره به اینکه این روش جذابیت زیادی برای کودکان دارد ادامه داد: از آنجا که محیط زیست یک موضوع حیاتی است ادغام کردن روش سنتی “کامی شی بای“ با این موضوع مهم میتواند پیام های محیط زیستی را درست به کودکان و نوجوانان منتقل کند.
این عضو کانون هرمزگان ابراز کرد: برگزاری این نوع جشنواره ها تاثیر قابل توجهی در حمایت و حفاظت از محیط زیست دارد.
بان برتینا با اشاره به اهمیت تاثیر قصه ها بر کودکان و نوجوانان گفت: به هر جا که نگاه کنیم متوجه می شویم در هر دوره ای آنچه که بر ذهن انسان تاثیر می گذارد قصه است. از همان دوران نقاشی بر روی دیوار های غار که این نقاشی ها در بردارنده قصه است تا زمان حال که هرکس برای سر زبان افتادن و دیده شدن در فضای مجازی قصه ای برای خود می سازد.
وی تاکید کرد: این جشنواره یک راه و ابزار تاثیرگذار برای بیان مساله مهم و حیاتی محیط زیست است. پارسا بان برتینا اظهار کرد: منابع مختلفی برای قصه های محیط زیست وجود دارد. منبع من کتابخانه کانون پرورش فکری است که در زمینه محیط زیست کتاب های فوق العاده ای از نویسنده های به نامی دارد .