به گزارش هرمزگان امروز و به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، مرحله نخست پایانه صادراتی مواد معدنی بندر لنگه در ضلع غربی این بندر با حضور “محمد راستاد” معاون وزیر راه و شهرسازی، “سید محمدجواد رکنی” امام جمعه شهرستان بندر لنگه، شیخ “محمدصدیق بهجت” امام جمعه اهل سنت این شهرستان، نماینده غرب مردم هرمزگان در مجلس، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان، فرماندار و جمعی از مقامات محلی شهرستان بندر لنگه مورد بهره برداری قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در آیین افتتاح این طرح مهم بندری اظهار داشت: برای بارگیری محموله های صادراتی نگهداری شده در پایانه مواد معدنی بندر لنگه که هفت هکتار وسعت دارد، پنج فروند رمپ بتنی و خاکی احداث شده تا به صورت همزمان پنج فروند شناور بارج و لندینگ کرافت با آبخور ۵٫۵ متر بتوانند در این بندر پهلو گرفته و محموله های تولیدی معادن منطقه را به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر نمایند.
وی ظرفیت سالیانه این پایانه صادراتی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی اعلام کرد و گفت: تعداد شرکت های بخش خصوصی فعال در این پایانه ۱۰ واحد است که در مجموع برای یکصدنفر( ۴۰ نفر مستقیم و۶۰ نفر غیر مستقیم) اشتغال ایجاد شده است.
راستاد هزینه استحصال اراضی پسکرانه حاصل شده از مواد لایروبی و آماده سازی زیرساخت این پایانه با لحاظ مهندسی ارزش را ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
بهره برداری همزمان از پنج فروند اسکله سوخت گیری و امداد و نجات دریایی
شایان ذکر است، در جریان سفر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به غرب استان هرمزگان، بهره برداری از سه فروند اسکله فلزی ویژه پهلوگیری شناورهای امداد و نجات دریایی در بندر لنگه، چارک و جزیره لاوان و همچنین دو فروند اسکله ویژه سوخت گیری شناورها در بندر لنگه آغاز شد.
“اله مراد عفیفی پور” مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به ساخت بیش از ۷۰ فروند اسکله فلزی شناور در این استان طی یک دهه اخیر گفت: اسکله هایی که امروز افتتاح شد، از جمله این تولیدات داخلی است که به همت متخصصان و مهندسان ایرانی فعال در استان هرمزگان طی مدت ۹ ماه طراحی، تولید و نصب شده و فرآیند اجرای پنج فروند اسکله برای ۹۰ نفر اشتغالزایی مستقیم به دنبال داشته است.
وی هزینه اجرای سه فروند اسکله فلزی مخصوص پهلوگیری شناورهای ناجی و امداد و نجات دریایی را رقمی نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال و اعتبار ساخت دو فروند اسکله ویژه سوخت گیری را ۱۴ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: همگی این اسکله ها در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر و از محل اعتبارات داخلی این سازمان تامین مالی شده اند.
عفیفی پور از جمله اهداف نصب و راه اندازی این اسکله ها در بندر لنگه و سایر بنادر تابعه آن را سرعت بخشیدن به فرآیند خدمات رسانی به ساحل نشینان، دریانوردان و مسافران دریایی در زمینه جستجو ونجات دریایی (SAR)، ارتقاء استانداردهای بنادر بر اساس کنوانسیون های بین المللی، افزایش ایمنی عملیات سوخت رسانی و ارائه خدمات مطلوب و جلب رضایت بیشتر صاحبان شناورهای متردد به بنادر منطقه برشمرد
بهره برداری از پایانه صادراتی مواد معدنی و پنج اسکله شناور در غرب هرمزگان
لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=4930