تاریخ : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025
1

توسعه حاشیه‌نشین‌ها در اولویت است +فیلم

  • کد خبر : 66216
  • 25 اسفند 1403 - 17:20
توسعه حاشیه‌نشین‌ها در اولویت است +فیلم

باحضور استاندار هرمزگان، شهردار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، شهردار منطقه ۳، مسئولان استانی، مردم و خبرنگاران آئین بازگشایی خیابان شهید الله پرست( شمالی) برگزار شد.

به گزارش صبح دریانیوز، استاندار هرمزگان، در حاشیه آیین بازگشایی خیابان شهید الله‌پرست (شمالی) بر ضرورت توسعه محلات قدیمی و ساماندهی بافت‌های فرسوده تأکید کرد.
*محله بیست‌متری دوراهی ایسینی ؛ نقطه اتصال تاریخی بندرعباس
محمد آشوری تازیانی، با قدردانی از مردم محله بیست‌متری دوراهی ایسینی، این منطقه را یکی از نقاط مهم اتصال محلات بندرعباس دانست که نیازمند بازآفرینی شهری و ارتقای زیرساخت‌هاست.

آشوری تازیانی با اشاره به پروژه‌های گذشته یادآور شد که چند سال پیش عملیات بهسازی در برخی محلات، از جمله چهارستانی‌ها، آغاز اما متوقف شد.
وی از تصمیم جدید برای احیای این پروژه‌ها با همکاری شرکت بازآفرینی شهری کشور خبر داد.

استاندار هرمزگان بر لزوم همکاری شهرداری بندرعباس، اداره‌کل راه و شهرسازی و سایر نهادهای خدمات‌رسان تأکید و اظهار امیدواری کرد: در سال آینده اقدامات گسترده‌تری در حوزه بهسازی بافت‌های فرسوده و محلات حاشیه‌نشین انجام شود.
وی با اشاره به هم‌زمانی این افتتاح با ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی (ع)، آن را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد: خدمات شهری در این منطقه ادامه یابد و نیازهای مردم به‌طور کامل برآورده شود.
پایان خبر/
جمیله دبیری نیا

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=66216

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.