تاریخ : دوشنبه, ۲۸ آبان , ۱۴۰۳ Monday, 18 November , 2024
10

تولید ۲ هزار تن لیمو خشک در هرمزگان

  • کد خبر : 43428
  • 11 آبان 1402 - 10:48
تولید ۲ هزار تن لیمو خشک در هرمزگان

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت : با پایان جمع آوری لیمو در مراکز خشک کن بیش از ۲ هزار تن لیمو خشک در هرمزگان تولید و فرآوری شد.

به گزارش صبح دریانیوز ، محمدرضا ماندگاری گفت : با پایان فصل خرید و جمع آوری لیموهای خشک در مراکز خشک کن بیش از ۲ هزار تن لیمو عمانی فراوری و تولید شد ؛ این مقدار لیمو خشک در ۴ مرکز خشک کن واقع در آبنمای رودان ، جغین ، هشتبندی و حاجی آباد تولید شده است.

ماندگاری تصریح کرد : این میزان لیمو خشک در سامانه ستاد دولت بارگذاری شده و در پارت های ۳۰ تا ۵۰ تنی آماده فروش است.

وی با بیان اینکه لیمو بعنوان یک محصول استراتژیک در شرق استان هرمزگان بخش عمده ای از اقتصاد باغداران را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: لیمو ترش هرمزگان به واسطه شرایط خاص و فیزئولوژی، مناسب خشک کردن بوده و از کیفیت بالایی برخوردارست و می توان با برنامه ریزی و سرمایه گذاری لازم زمینه صاردات این محصول منحصر به فرد را فراهم کرد.

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان اظهار داشت : به‌منظور تثبیت قیمت در بازار و کمک به باغداران در قالب خرید توافقی محصول لیموترش از باغداران این استان ، بیش از ۱۵ هزار تُن لیموترش خریداری و جهت فراوری به مراکز خشک کن ارسال شد.

لیموی عمانی بعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.

پایان خبر /

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=43428

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.