سمیه صمصام پور در گفت و گو با ایسنا، با بیان این که بخش صنایع دستی یکبخش پویا، قابل توجه و پرباراست، افزود:به صراحت می توان گفت که در بسیاری از مناطق جهان، صنایع دستی به عنوان دومین و بزرگترین صنعت اشتغال روستایی پس از کشاورزی شناخته شده است.
وی ویژگیهای ارزنده صنایع دستی را قابلیت ایجاد و توسعه در کلیه مناطق شهری، روستایی، دسترسی آسان به مواد بی اولیه و ابزار کار مختصر و ارزان، ارزش افزوده بالا، عدم نیاز به سرمایهگذاری زیاد، بستر ساز صنعت گردشگری، عدم آثار مخرب زیست محیطی، ایجاد درآمد مکمل، قدرت اشتغالزایی اعلام کرد و افزود: در مرکز خلاقیت و فن آوری های نوین شهرداری بندرعباس مسئولین و دست اندر کاران با عزمی راسخ درصدد ایجاد زمینه رشد و اعتلای همه جانبه این صنعت در بندرعباس هستند.
این مقام مسئول اظهار کرد: بدون شک یکی از افتخارات هر ملت و کشوری، صنایع بومی و دستی آن کشور است که ریشههای عمیق و استوار در اعتقادات آداب، عادات، رسوم، سنن و در مجموع فرهنگ معنوی جامعه دارد.
صمصام پور صنایع دستی و فرهنگی بندرعباس را نمایشگر فرهنگ و تمدن مردم این خطه از سرزمین ایران می داند که از ظرفیت معرفی این شهر از سوی یونسکو به عنوان شهر خلاق صنایع دستی باید به گونه ای بهرهبرداری کرد که بندرعباس به ویترینی زیبا از صنایع دستی و فرهنگی تبدیل شود و باید میراث داران خوبی برای دست آوردهای فرهنگی و هنری گذشتگانمان که بر پشتوانه های فرهنگی و هنری استوار است باشیم.
وی در این زمینه به اقدام درخور این مرکز که با هدف گسترش ظرفیت بهره مندی علاقه مندان به آموزش هنرهای صنایع دستی در نقاط مختلف شهر اشاره کرد و افزود: این مرکز با هدف افزایش ضریب نفوذ در محلات مختلف نسبت به برگزاری دورههای تخصصی صنایع دستی در فرهنگسراها اقدام کرده است.
صمصام پور در پایان عنوان کرد: فرهنگسراهای نخل ناخدا واقع در محله نخل ناخدا، فرهنگسرای گلستان واقع در محله چاهستانی ها، فرهنگسرای دوراهی ایسینی واقع در دوراهی ایسینی، مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری بندرعباس واقع در محله برکهگرد، مجموعه فرهنگی هنری پلاتو دریا واقع در بلوار امام حسین، بعداز پمپ گاز سجادیه، جنب سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس جهت حضور علاقه مندان و بهرهمندی از آموزش های لازم مهیا شده است.
انتهای پیام