حجت الاسلام والمسلمین رسول منتجب نیا معتقد است که اختلاف افرادی چون محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی بایکدیگر مانع وحدت اصولگرایان در انتخابات آینده می شود.قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به افزایش هجمه ها به دولت پیش از انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: این حملات و هجمه ها روشی است که برخی از گروه ها و فعالان سیاسی در استانه ی انتخابات اعمال می کنند. می خواهند فضا را مسموم کنند و افکار عمومی را مشوش کرده و زمینه حضور مردم در صحنه و افزایش رای کاندیدای رقیب را از بین ببرند. این نوع بداخلاقی ها سابقه دارد و در ادوار مختلف وجود داشته و الان هم در حال تکرار شدن است.
وی ضمن انتقاد از بداخلاقی مخالفان دولت گفت: این ها خبر جعل می کنند و سخنان دروغین پخش می کنند. همین اواخر گفتگوی جعلی از من منتشر کردند. قصد دارند به اشکال مختلف دکتر روحانی را تحت فشار قرار دادند تا هم نتواند به برنامه های خود ادامه دهد و هم مردم را از او ناامید کنند. این یک اخلاق زشت سیاسی است که متاسفانه وجود دارد.
منتجب نیا خاطرنشان کرد: معتقدم دولت و شخص دکتر روحانی نباید فریب مخالفان را بخورند و در چاله ی این ها بیافتند و نباید وقت و اعصاب شان را صرف پاسخ دادن به این مسائل کنند. دولت و دکتر روحانی باید به کار خود بپردازند و تلاش کنند مردم را راضی کنند و گام های بزرگتری در راه خدمت به ملت بردارند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: آقای دکتر روحانی باید بیشتر با مردم صحبت کند و گزارش دهد. اساسا وضعیت اطلاع رسانی دولت خیلی باید قوی باشد. ممکن است این حمل بر تبلیغات انتخاباتی شود ولی یادمان هست که امام خمینی که خودشان راس عرفا و زاهدین بودند می گفتند مسئولان کاری که می کنند را برای مردم بیان کنند. بنابراین، هم باید کار کرد هم باید مردم را اگاه کرد. وقتی مردم در جریان قرار بگیرند، حنای افراد فرصت طلب رنگی پیدا نمی کند و تیزشان به سنگ می خورد و دیگر نمی توانند ایجاد یاس و بدیینی کنند.
منتجب نیا در ادامه به وضعت اردوگاه اصولگرایان پرداخت و گفت: اقایان اصولگرا عمیقا دچار اختلاف نظر و به عبارتی تضاد منافع هستند و غالبا هم نمی توانند به وحدت برسند. در سال ۹۲، هر چه تلاش شد نتوانستند کاندیداهای اصولگرا را به وحدت برسانند و سال آینده نیز انها به وحدت نمی رسند. ممکن است اصولگراهای معتدل راه خود را جدا کرده و از دکتر روحانی حمایت کنند ولی گروه های تندرو هرگز با دکتر روحانی همراه نخواهند بود و به احتمال زیاد از اصولگرایان معتدل جدا خواهند شد.
این فعال سیاسی با اشاره به اختلاف جلیلی و قالیباف در انتخابات ۹۲، اضافه کرد: این آقایان بایکدیگر خیلی اختلاف دارند و به مرحله تضاد منافع رسیده اند. اکنون، اتهاماتی متوجه اقای شهردار است ولی هزمامان ایشان به صورت فوق العاده فعالیت تبلیغاتی می کند و خود را برای انتخابات اماده می کند. اقای جلیلی هم یک به شیوه ی خود در حال رایزنی است. ایشان دائما در حال رفت و امد به قم و شهرهای دیگر هستند و سخنرانی می کنند. چون برای اینها، مسئله شخص خودشان است، توافق بین این دو بعید است.