دکتر یحیی میرزاده با حضور در سلف مرکزی پردیس علوم پزشکی هرمزگان و بازدید از محل غذاخوری دانشجویان گفت: روند تهیه و توزیع غذای دانشجویان از آشپزخانه تا سلف بسیار حائز اهمیت است.
میرزاده گفت:امور رفاهی دانشجویان دارای درجه اهمیت بالایی بوده و از اولویتهای حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است و مشکلات موجود برای رفع آن در دستور کار مسئولان مربوطه قرار میگیرد.
دراین بازدید رضا سهرابی مدیراموردانشجویی توضیحات کامل درمورد اقدامات صورت گرفته در تهیه و توزیع و سرو در سالن غذاخوری پردیس در سال تحصیلی ۱۴۰۳ ارائه نمود.
بازدیداز آشپزخانه، تجهیزات تهیه غذا، امکانات طبخ و ارسال غذا به خوابگاه های دانشجویی و نحوه رزرو و سرو غذای دانشجویان از قسمتهای مختلف این بازدید بود.
معاون و مدیر امور دانشجویی با حضور در سالن سرو غذای دانشجویان و با تنی چند از دانشجویان حاضر در سالن غذاخوری در ارتباط با ارائه خدمات تغذیه ای بحث و گفت و گو کردند.
سهرابی هدف از این بازدیدهای سرزده و متوالی را حفظ کیفیت کار و سرویسهای ارائه شده به دانشجویان عنوان کرد.
وی بررسی وضع موجود و رفع نواقص را از واحدهای خدماتی رفاهی به صورت متوالی و در تمامی ادارات و واحدهای زیرمجموعه را برنامه های حوزه مدیریت امور دانشجویی در طول سال تحصیلی دانست.
خبر: علیرضا بهاری
خبرنگار : مهدیه حاج ملک