تاریخ : دوشنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۴ Monday, 14 April , 2025
1

صادرات شش تن ماهیان خاویاری هرمزگان به روسیه

  • کد خبر : 66755
  • 19 فروردین 1404 - 10:54
صادرات شش تن ماهیان خاویاری هرمزگان به روسیه

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: شش تن فیل ماهی از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری از مزرعه   طوفان رنجبری واقع در شهرستان رودان  تولید و به کشور روسیه صادر شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان مسعود بارانی با اشاره به اینکه عملیات برداشت و فروش ۶۵۰ قطعه فیل ماهی با وزن تقریبی ۹.۸ تن از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری آقای طوفان رنجبری  اظهار کرد: این مزرعه با ظرفیت اسمی تولید ۵۰ تن گوشت یکی از بهترین و بروزترین مزارع استان هرمزگان و کشور است.

وی با اشاره به گام‌های خوب شیلات هرمزگان در سال‌های اخیر در توسعه فعالیت‌های شیلاتی به‌ویژه در حوزه آبزی‌پروری تصریح کرد: این استان به‌عنوان مسیری جدید در حوزه آبزی پروری توانسته به تولید سالیانه افزون‌بر ۲۵ تن از ماهیان خاویاری دست پیدا کند و این گونه ماهی که پیش از این تنها در شمال کشور پرورش می‌یافت، در ‌هرمزگان نیز در حال تولید و پرورش است.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت : پرورش ماهیان خاویاری برای نخستین‌ بار، سال ۹۵ به صورت طرح آزمایشی در شهرستان حاجی‌آباد با ۳۵۰ قطعه بچه ماهی خاویاری از گونه‌های فیل ماهی آغاز شد و اکنون با گذشت هفت سال از تولید ماهیان خاویاری در هرمزگان و توسعه مزرعه‌های پرورش این نوع آبزی، به صنعت پررونق بخش شیلات این استان شناخته شده است.

بارانی اظهار کرد: اکنون مزارع پرورش ماهی خاویاری در شهرستان‌های رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس واقع است که با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی، ماهیان خاویاری تاکنون در این استان رشد مناسب و قابل توجهی داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، افزایش بهره‌وری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.

گفتنی است استان هرمزگان به عنوان قطب پرورش آبزیان در کشور شناخته می‌شود که در سال‌های اخیر به پرورش ماهیان خاویاری روی آورده است و قصد دارد با استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سال‌جاری تولید این ماهیان را افزایش دهد.
 
شایان ذکر است این ماهیان پس از برداشت به کارخانه فرآوری و عمل آوری مستقر در شهرک صنعتی بابلسر منتقل شدند و پس از طی مراحل فرآوری به مقصد کشور روسیه صادر شوند.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=66755

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.