تاریخ : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 April , 2025
5

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی هرمزگان: ۶۳ هکتار از زمین‌های دولتی در پارسیان رفع تصرف شد

  • کد خبر : 45325
  • 21 آذر 1402 - 11:52
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی هرمزگان:
                                ۶۳ هکتار از زمین‌های دولتی در پارسیان رفع تصرف شد

هرمزگان امروز – فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان، از ۶۳ هکتار رفع تصرف زمین‌های دولتی در روستای سروباش بخش کوشکنار پارسیان خبر داد و گفت: ارزش این اقدامات ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.

سرهنگ رحیم اسفندیاری، امروز (بیست و یکم آذرماه)، با اعلام این خبر اظهار کرد: باتوجه به تاکید رییس قوه قضاییه مبنی بر لزوم اهتمام هرچه بیشتر در خصوص صیانت از حقوق عامه به‌ویژه در امر مقابله با تصرف‌های غیرمجاز و تغییرکاربری اراضی، به دستور رییس حوزه قضایی پارسیان زمین‌های یادشده بازپس گرفته شد.

وی بیان کرد: رفع تصرف این زمین‌ها پس از صدور حکم دادگاه مبنی بر کوتاه کردن دست متصرفان برای احراز نکردن مالکیت انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان تصریح کرد: با حضور رییس حوزه قضایی پارسیان در محل و پس از رفع تصرف توسط یگان حفاظت از منابع طبیعی شهرستان، این زمین‌ها به بیت المال برگشت داده شد.

سرهنگ اسفندیاری عنوان کرد: رییس حوزه قضایی شهرستان پارسیان در راستای قانون ساماندهی و عرضه مسکن، دستور فوری تحویل و تحول اراضی رفع تصرف شده از منابع طبیعی به اداره راه وشهرسازی جهت عمران و توسعه روستای سروباش را صادر کرده است.

اسفندیاری همچنین بر لزوم اهتمام ویژه دستگاه‌های متولی به گزارش سریع و به موقع تخلفات با هدف شتاب بخشی به روند رسیدگی‌های قضایی و صیانت از حقوق بیت‌المال تاکید کرد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=45325

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.