به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی با بیان اینکه این کمیته با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، نماینده پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، روئسای شیلات شهرستانهای دارای مجوزصید ساردین، نماینده جامعه صیادی و جمعی از مسئولان و کارشناسان برگزار شد تصریح کرد: برخورداری از بیشترین میزان صید ساردین ماهیان کشور در هرمزگان نشان از ظرفیت هرمزگان در این حوزه دارد.
وی میزان صید حدود ۱۵۰هراز تن ساردین ماهیان در آبهای شهرستان های قشم، بندرلنگه و جاسک خواند و تصریح کرد: با توجه به ارزش غذایی خوبی که ماهی ساردین دارد، مصرف این نوع ماهی به صورت تازه خوری، پودر ماهی و خشک است.
بارانی همچنین برگزاری دو جلسه کمیته مدیریت صید با موضوع ساردین ماهیان و دریابست و همچنین تشکیل کمیته علمی صید با حضور جمعی از نخبگان شیلاتی و اساتید مطرح دانشگاه در این حوزه را قبل از پایان سال در دستور کار معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان قرارداد.