به گزارش صبح دریانیوز، جواد حاتمی افزود: بهدلیل کمبود و محدودیت انرژی در تابستان، حدود ۵۲۰ هزارتن تولید فولاد کاوه جنوب کیش از دست رفت.
حاتمی ادامه داد: از دست رفتن این میزان تولید موجب شد برنامههای این مجموعه بزرگ صنعتی در حوزه صادرات، تعهداتی که مجموعه در بورس کالا داشت، میزان سهم بازاری که پیشبینی شده بود و همچنین سیاستگذاریهایی که در واحد فروش اتخاذ شده بود، محقق نشود.
*برنامهریزی برای رفع ناترازی انرژی
وی با اشاره به برنامههای این مجموعه فولادی برای رفع تاترازی انرژی اظهارداشت: هدفگذاری فولاد کاوه جنوب کیش تولید مستمر و بدون توقف در سال ۱۴۰۴خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه پیشبینی میشود، کمبود برق در تابستان سال آینده شرایط سختی را برای بنگاههای اقتصادی و تولیدی رقم بزند، از برنامهریزی این مجموعه برای گذر این ناترازی خبرداد.
وی مطرح کرد: در راستای تامین برق و استمرار تولید، طرحهای محتلفی در دست اجرا داریم تا برق مورد نیاز واحدهای تولیدی را تامین کنیم.
مدیرعامل SKS با بیان اینکه با سرمایهگذاری ۶۰ میلیون یورویی در یکی از بلوکهای بهترین نیروگاههای کشور ۱۸۰ مگاوات برق در اردیبهشت سال ۱۴۰۴ تحویل این مجموعه خواهد شد، خاطرنشان کرد: همچنین با برنامهریزی و سرمایهگذاری در نیروگاه خورشیدی، میزان ۸۵ مگاوات برق از این طریق تأمین میشود؛ امیدواریم این میزان برق تا تابستان سال آتی به خطوط تولید شرکت تخصیص یابد.
حاتمی در ادامه به احداث نیروگاه فولاد کاوه جنوب کیش نیز اشاره کرد و افزود: تا پایان سال یا ابتدای سال آینده، عملیات اجرایی نیروگاه در زمینی که در این راستا در مجتمع تخصیص یافته است، آغاز خواهد شد.
به گفته وی، هم اکنون این طرح در مرحله اخذ مجوزهای زیستمحیطی و پیگیریهای لازم جهت تخصیص خوراک گاز است، تا با راهاندازی این نیروگاه، مجموعه برای سالهای آینده، مشکل کمبود برق نداشته باشد و تولید مستمر متوقف نشود.
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به دیگر فعالیتهای این شرکت در سال جاری پرداخت و گفت: در سالجاری با تلاش کارکنان و اجرای پروژههای بهبود، مصارف آب، برق و گاز نسبت به سال گذشته کاهش محسوسی داشته است.
*مشارکت برای تامین گاز
این مسئول صنعتی با اشاره به کمبود گاز در فصل زمستان و تاثیرآن بر میزان تولید گفت: در این حوزه نیز بهدنبال طرحهای مختلفی هستیم. درخصوص گواهینامه صرفهجویی و طرحهای بهینهسازی که در شرکت ملی گاز در حال انجام است. مذاکراتی در این خصوص انجام شد تا در طرحهای صرفهجویی مشارکت کنیم و از محل طرح، بخشی از گاز مجموعه را تامین کنیم، با توجه به این واقعیت که این فرایند زمانبر است، اجرای این طرح برای امسال امکانپذیر نیست؛ اما امید داریم در سال آینده محقق شود.
حاتمی اضافه کرد: با توجه به این که در مصرف گاز کاهش چشمگیری داشتیم با مذاکراتی که با مدیران شرکت گاز انجام شد در اعمال طرح محدودیت، وجه تمایز ما و بهینهسازی که در مجموعه انجام شده مدنظر قرار بگیرد و از آن محل بتوانیم استمرار تولید در واحد آهنسازی داشته باشیم.
وی یادآور شد: با توجه به کمبود گاز در کشور که ناشی از فشار کم گازهای تولیدی و نیز عدم استحصال برخی میادین گازی است، میتوان با تشریک مساعی در استحصال میادین جدید گازی و طرح فشارافزایی که منابع مالی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی وجود ندارد و طرحها مسکوت مانده، صنعت فولاد میتواند با مشارکت در طرحهای فشارافزایی و استحصال میادین جدید گازی، واحدهای آهنسازی از این طرح، در زمستان استمرار تولید داشته باشند و بازار عرضه آهناسفنجی تحت تاثیر کمبود گاز قرار نگیرد و بهدلیل استمرار تولید آهناسفنجی، زنجیره آهنسازی شکل بگیرد.
حاتمی مطرح کرد: با تشریک مساعی و با این روش میتوان کمبود گاز نیروگاههای برق هم تامین کرد و با تامین برق مورد نیاز صنایع فولادسازی، تولید متوقف نخواهد شد. این فرآیندها باعث خواهد شد که در تابستان و زمستان بدون کمبود برق و گاز، تولید پایدار داشته باشیم.
پایان خبر/
هدفگذاری ۱۴۰۴ فولاد کاوه؛ تولید بدون توقف/ضربه ناترازی انرژی به برنامههای تولید فولاد کاوه
لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=60579