به گزارش هرمزگان امروز به نقل از خبرآنلاین، محمود شیخ زاده گفت: برداشت محصول نارنگی در سیاهو تا پایان اسفند ادامه دارد.
وی افزود: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی فرستاده میشود. مرغوبترین نارنگی کشور در دهستان سیاهوی شهرستان بندرعباس تولید میشود. نارنگی سیاهو بعلت آب و هوای کوهستانی، و وجود آب و خاک مناسب منطقه، به خوش طعمی شهرت دارد و از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی سیاهو اضافه کرد: اصلاح و نوسازی باغهای نارنگی سیاهو در دو آبادی فورخورج و هماگ تا پایان بهمن اتمام است.
نارنگیِ «سیاهو»
«منطقه سیاهو» با وجود آب و هوای مطلوب، دارا بودن مناظر کوهستانی و طبیعی مانند غار نمک، رودخانه جاماش، باغ های نارنگی و غیره، منطقه ای بکر و مورد علاقه گردشگران است. سیاهو، درگز، سیخوران، تل سورو، خرسین، زاکین و سغ از جمله روستاهای منطقه سیاهو بوده که نارنگیهای مرغوبی در آن کشت میشود. نارنگی سیاهو به دلیل استفاده نشدن از کود شیمیایی در مراحل کشت آن و شرایط آب و هوایی منطقه طرفداران بسیاری دارد. فصل برداشت نارنگی سیاهو از اواخر پاییز شروع میشود و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد. هرمزگان سومین استان برتر کشور در زمینه تولید محصول نارنگی است.
۴۶