تاریخ : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳ Tuesday, 18 March , 2025
0

پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز در مرکز گلشهر

  • کد خبر : 66279
  • 28 اسفند 1403 - 11:12
پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز در مرکز گلشهر

در آستانه فرا رسیدن نوروز، با حضور نوجوانان و اعضای ارشد مرکز گلشهر (مرکز تخصصی سفال) دورهمی گرم و دوستانه‌ای با ساخت ماگ های دست سازبرگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ فاطمه تقی‌زاده،مسئول مرکز گلشهر گفت: در ابتدای این برنامه که با عنوان «پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز» نام گرفت، شرکت‌کنندگان با مشارکت در برگزاری ضیافت افطاری با خوراکی‌هایی که از منزل آورده بودند، لحظات دل‌نشینی را در مراسمپر فیض افطار تجربه کردند.

وی بیان کرد: این اقدام ساده، فرصتی برای گسترش فضای صمیمیت و همدلی میان اعضا فراهم کرد.

پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز در مرکز گلشهر

مسئول مرکز گلشهر ادامه داد: اعضای شرکت کننده با هنرنمایی و راهنمایی مربی سفال، فاطمه تقی‌زاده،  با بهره گیری از خلاقیت و هنر خود به ساخت ماگ دست ساز زیبایی به روش پنج(انگشتی) پرداختند.

فاطمه تقی زاده  اظهار کرد: این ماگ ها پس از خشک شدن پرداخت می شود و ودر کوره سفال پخته و مجدد اعضا شیوه لعاب هفت رنگ را آموزش دیده و روی ماگ ها اجرا می کنند.

پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز در مرکز گلشهر

وی هدف از این دورهمی را حمایت از نوجوانان، تقویت اعتماد به نفس و خلاقیت در آن‌ها عنوان کرد. تقی زاده تاکید کرد: ایجاد چنین فضای دوستانه‌ای کمک می‌کند تا نوجوانان با باور به توانایی‌هایشان، مسیر موفقیت را با انگیزه بیشتری دنبال کنند.

پیشواز نوروز با ساخت ماگ‌های دست‌ساز در مرکز گلشهر

لازم به ذکر است؛ این برنامه نه تنها فرصتی برای آشنایی بیشتر اعضای کانون با یکدیگر بود، بلکه به‌طور غیرمستقیم مفاهیمی همچون تلاش، خلاقیت و تعامل اجتماعی را به آنان آموزش داد و یک روز به‌یادماندنی و پرشور را در آستانه نوروز برای همه شرکت‌کنندگان رقم زد.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=66279

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.