به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هرمزگان امروز، “محمد راستاد” در نخستین نشست شورای هماهنگی راه و شهرسازی (حمل و نقل) استان هرمزگان در سال ۹۸ به میزبانی بندر شهید رجایی، اظهار داشت: در بحث آمایش مراکز لجستیکی کشور چهار شهر در سطح بالای فهرست مشخص شدند که از این تعداد سه شهر مربوط به استان های ساحلی است.
وی افزود: بر اساس این طرح ملی، حیطه کاری سازمان بنادر در مباحث لجستیکی از پهنه بنادر بازرگانی فراتر رفت که باید در استان هرمزگان با در نظر گرفتن نقطه کانونی بندرعباس، اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در تعامل با ستاد پیگیری این امر مهم شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بندر شهید رجایی و بنادر تابعه آن در زمینه تخلیه کالاهای اساسی از کشتی ها و ارسال سریع آن به بازارهای داخلی کارنامه موفق و دستاوردهای خوبی داشته اند.
راستاد ادامه داد: توزیع این کالاها بین سایر بنادر جنوب کشور و عدم تمرکز آنها در بنادر استان خوزستان از جمله سیاست های کلان سازمان بنادر است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تامین زیرساخت ها در بحث رونق بخشیدن به فعالیت های بنادر ملوانی گفت: در هر بندری از استان که فعالیت تجاری وجود دارد و گمرک نیز مستقر شده است، باید زیرساخت های لازم شامل اسکله، انبار، بارانداز و تاسیسات مناسب فراهم شود.
وی بر لزوم بهسازی محور بزرگراهی و توسعه مسیرهای دسترسی به بندر شهید رجایی و لزوم بهره گیری بیشتر از ظرفیت های شبکه ریلی در حمل کالا تاکید کرد.
راستاد اضافه کرد: پیرامون بزرگراه بندرعباس- بندر شهید رجایی مراکز عدیده ای صنعتی و لجستیکی وجود دارد که با توجه به تاکید وزیر راه، این وضعیت نابسامان باید ساماندهی شود.
شایان ذکر است، در بخش دیگر این نشست، اعضای شورای حمل و نقل استان هرمزگان متشکل از مدیران کل ادارات زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی (بنادر و دریانوردی، راه و شهرسازی، فرودگاه، هواشناسی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، پلیس راه، هواپیمایی جمهوری اسلامی، آزمایشگاه مکانیک فنی خاک و راه آهن جمهوری اسلامی ایران ) به بیان دیدگاه ها و گزارش عملکرد حوزه کاری خود طی سال جاری پرداختند.