دکتر ذاکری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی علمی و اپیدمیولوژی از بیماریهای منتقله از پشه آئدس در دنیا، به تشریح راهکارهای پیشگیرانه، بهسازی محیط و کنترل این پشه ناقل بیماری پرداخت.
دکتر ذاکری با تاکید بر ضرورت همکاری بین دستگاهی، خواستار مشارکت فعالانه همه سازمانها و نهادهای ذیربط در جهت مقابله با این معضل بهداشتی شد.
وی بر مشارکت گروه های مردمی در بهسازی و پاکسازی محیط زندگی شهری و روستایی در جهت مقابله با پشه آئدس تاکید و «کمپین هرمزگان پاکیزه» را به عنوان راهکاری موفق در این زمینه معرفی کرد.
در ادامه جلسه روسای کمیته های تخصصی پاکسازی و بهسازی محیط، اطلاع رسانی، مراقبت و درمان به ارائه گزارش اقدامات انجام شده پرداختند.
دکتر کامرانی، معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان نیز در این جلسه بر اهمیت موضوع سلامت جامعه و ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از پشه آئدس تأکید کرد.
دکتر کامرانی از همه دستگاههای اجرایی استان خواست تا با همکاری با دانشگاه علوم پزشکی، اقدامات لازم را برای مقابله با پشه آئدس در سراسر استان انجام دهند.
همچنین مقرر شد تا کمیته مالی و اعتبارات ستاد استانی مقابله با پشه آئدس به ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای تعیین و تخصیص اعتبارات لازم برای مبارزه با پشه آئدس تشکیل جلسه دهد.
امید است با اقدامات پیشگیرانه و همکاری بین بخشی و مشارکت مردمی، شاهد کنترل و ریشهکن کردن این پشه در استان هرمزگان باشیم.
خبرنگار : مهدیه حاج ملک