به گزارش هرمزگان امروز: سرهنگ “علیرضا گزمه”، معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان هرمزگان در مصاحبه با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی “پهل” شهرستان “بندرخمیر” در راستای مقابله با ورود کالای ترانزیتی قاچاق روز گذشته حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون کشنده تریلی که قصد انتقال یک دستگاه لودر را داشت مشکوک و خودرو را متوقف کردند.
وی افزود: در بررسی دقیق مدارک ارائه شده از سوی راننده کامیون مشخص شد، محموله فاقد مدارک قانونی است که در این رابطه یک دستگاه لودر و کامیون مورد نظر به پارکینگ منتقل شد.
این مقام انتظامی استان ارزش این محموله را بنا به نظر کارشناسان مربوطه ۲۲ میلیارد ریال عنوان و اظهار داشت: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان هرمزگان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با قاچاق کالا و ارز از عموم شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه توسط قاچاقچیان، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان اقدام شود.#