تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
6

تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در هرمزگان

  • کد خبر : 28395
  • 14 بهمن 1401 - 8:57
تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در  هرمزگان

هرمزگان امروز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد.

عباس مویدی صبح امروز (۱۴ بهمن ماه) در بازدید از تولیدات عشایر هرمزگان، با اشاره به تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان هرمزگان، افزود: جامعه عشایر یک جامعه مولد است.

وی بیان کرد: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد که به صورت درون کوچ و برون کوچ در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، پارسیان، سیریک و جاسک به شکل رمه گردان و کوچ رو زندگی می‌کنند.

مویدی با بیان اینکه جمعیت عشایر استان بیش از ۱۵ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: عشایر استان دارای ۵۰ هزار واحد دامی و ۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی هستند و ۱۶ هزار تن محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات زراعی تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ساماندهی اسکان ۵۰۰ خانوار عشایری عنوان کرد: اقداماتی نیز برای برق دار کردن چاه‌های آب و بهسازی راه‌ها در مناطق عشایری صورت گرفته است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=28395

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.