دکتر عبدالجبار ذاکری با اشاره به همجواری با دو کشور بومی فلج اطفال در مرز شرقی و تردد اتباع از کشورهای همسایه افغا نستان و پاکستان به کشورایران اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
معاون بهداشتی بیان کرد: برای حفظ این دستاورد بزرگ و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش ویروس پولیو عملیات سالانه ایمنسازی تکمیلی در ۲نوبت به صورت فعال و خانه به خانه انجام میگردد .
دکتر ذاکری اعلام کرد:نوبت اول طرح واکسینه قطره فلج اطفال از تاریخ ۱۶دی ماه لغایت ۱۹دی ماه سال جاری با تعداد۱۸۴هزارو ۳۵۵کودک زیر ۵سال آغاز می شود و مرحله دوم از۱۴بهمن آغاز و تا ۱۷بهمن ماه سال جاری ادامه خواهد داشت .
وی درمورد نحوه اجرای این طرح در شهرستان بندرعباس گفت: مناطق روستایی و حاشیه شهر بندر عباس بصورت خانه به خانه توسط تیم های عملیاتی انجام می شود و سایر مناطق شهری بندرعباس بصورت پاسیو با مراجعه حضوری به مراکز و پایگاههای بهداشتی نزدیک محل صورت میگیرد.و اجرای این در سایر شهرستان های استان در مناطق شهری و روستایی بصورت خانه به خانه اجرا می گردد.
معاون بهداشتی گفت: تعدادهزارو ۴۷۴تیم عملیاتی دو نفره بهداشتی با به همراه داشتن کارت شناسایی مورد تایید دانشگاه و تعداد۲هزارو ۶۲۲نفر از کارکنان دانشگاه و تعداد۷۷۳نفر داوطلبین سلامت به منظور حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در این طرح شرکت دارند.
دکتر ذاکری عنوان کرد: تعدادخانواری که در این طرح در مرحله اول بازدید خواهدشد حدود ۵۷۶هزارو ۳۹خانوار است .
خبرنگار : مهدیه حاج ملک