تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
6

جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است

  • کد خبر : 56939
  • 05 مرداد 1403 - 13:03
جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است

به گزارش هرمزگان امروز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در دیدار با اعضای  شورای شهر جزیره ابوموسی با بیان اینکه  جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است گفت: مجوز و تسهیلات لازم جهت راه اندازی داروخانه در جزیره ابوموسی را صادر می کنیم و از بخش خصوصی در این زمینه استقبال می کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ صبح امروز پنجشنبه ۴ تیرماه اعضای شورای شهر ابوموسی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دیدار کردند.

طی این نشست مسائل و مشکلات جزیره ابوموسی از جمله تردد ۶ ساعته با کشتی از ابوموسی تا سرزمین اصلی (بندرلنگه) ، توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان از جمله راه اندازی داروخانه جزیره  مطرح شد.

مهندس امیری؛ رئیس شورای شهر ابوموسی با بیان اینکه ۲۰ سال در جزیره ابوموسی ساکن هستم و ۲ دوره عضو شورای شهر هستم، از ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی جزیره ابوموسی ابراز رضایت کرد و اظهار داشت: ارائه خدمات رایگانی بهداشتی و درمانی در این جزیره رایگان است.

امیری افزود: به اهتمام دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان پارس ابوموسی  دارای ۶ پزشک متخصص و امکانات و تجهیزات تشخیصی درمانی نظیر سونوگرافی، رادیولوژی است و به زودی دستگاه سی تی اسکن وارد چرخه خدمت رسانی به مردم جزیره می شود.

دکتر جاودان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است اظهار داشت: مجوز و تسهیلات لازم جهت راه اندازی داروخانه در جزیره ابوموسی را صادر می کنیم و از بخش خصوصی در این زمینه استقبال می کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در حال تحصیل است گفت: دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شرق و غرب استان دارای مجوز و مستقل هستند .

در حال حاضر در مجتمع آموزش عالی سلامت بستک دانشجویان در مقطع کاردانی و کارشناسی در حال تحصیل هستند و این آمادگی را داریم تا در جزیره ابوموسی نیز مرکز آموزش سلامت راه اندازی کنیم.

جاودان در بحث ارتقا شاخص های بهداشتی به کاهش میزان مرگ و میر مادران بارداران اشاره کرد و گفت: کاهش میزان مرگ و میر مادران باردار یکی ازشاخص های مهم بهداشتی است  میزان مرگ و میر مادران از ۶۱ و دودهم  در سال ۱۴۰۰ به ۲۰ و نه دهم  در سال ۱۴۰۲ رسیده است که مرهون تلاش حوزه بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه  در ادامه گفت : علی رغم آنکه پشه مهاجم آئدس را  از سال ۹۸ در استان هرمزگان شناسایی کرده ایم اما با اقدامات موثر بهداشتی تا کنون موفق به کنترل آن شدیم.‌

وی با اشاره به اینکه در کشورهای همسایه از جمله امارات ، بیماری تب دنگی که ناقل آن پشه آئدس است  و در پاکستان، بیماری مالاریا که  ناقل آن پشه آنوفل است داریم  گفت: برای دانشگاه علوم پزشکی کنترل این بیماریها در کشور و استان  دستاورد بزرگی محسوب می شود که شایسته است برای تحقق این مهم از تلاش شبانه روزی همکاران حوزه بهداشتی قدردانی کرد.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=56939

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.