تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
5

کارشناس نگهداری و تعمیرات ریخته‌گری و ارسال محصول خبر داد: بومی‌سازی لودسل‌های واحد ریخته‌گری و ذوب شرکت فولاد هرمزگان

  • کد خبر : 58112
  • 03 شهریور 1403 - 22:53
کارشناس نگهداری و تعمیرات ریخته‌گری و ارسال محصول خبر داد:  بومی‌سازی لودسل‌های واحد ریخته‌گری و ذوب شرکت فولاد هرمزگان

به گزارش هرمزگان امروز،کارشناسان فولاد هرمزگان با کمک سازندگان داخلی، لودسل‌های واحد ریخته‌گری و ذوب این شرکت را بومی‌سازی کردند و بیش از ۵۸ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی به ارمغان آوردند.

کارشناسان فولاد هرمزگان با کمک سازندگان داخلی، لودسل‌های واحد ریخته‌گری و ذوب این شرکت را بومی‌سازی کردند و بیش از ۵۸ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی به ارمغان آوردند.

کارشناس نگهداری و تعمیرات ریخته‌گری و ارسال محصول شرکت فولاد هرمزگان ضمن اعلام این خبر در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: بومی‌سازی به معنای توانمندی در ساخت قطعات، دست‌یابی به فناوری و صاحب‌نام شدن در تولید تجهیزات و خودکفایی به‌واسطه دانش فنی است.

سید مهدی رحمتی‌مقدم، با بیان اینکه اهداف بومی‌سازی در این شرکت در بالاترین سطح تحقق یافته است، ادامه داد: یکی از اهداف اصلی بومی‌سازی استفاده حداکثری از توان فنی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده داخلی است. در این راستا، متخصصان فولاد هرمزگان با همکاری شرکت‌های سازنده داخلی توانستند لودسل ۱۰۰ تنی مربوط به لدل‌تارت واحد ریخته‌گری و همچنین ترانسفرکارهای پاتیل واحد ذوب را بومی‌سازی کنند.

وی با بیان اینکه لودسل‌ها یکی از قطعات حساس به شمار می‌رود و وظیفه اندازه‌گیری وزن ذوب پاتیل مواد مذاب را بر عهده دارد، گفت: این لودسل‌ها ساخت شرکت SCHENCK PROCESS آلمان بودند که تأمین آن به‌دلیل تحریم‌ها بسیار سخت و زمان‌بر بود.

رحمتی‌مقدم اضافه کرد: در این خصوص، با طی مراحل فنی، مهندسی معکوس و شناسایی سازندگان، توانستیم ساخت این لودسل‌ها را شروع کنیم و تمامی مراحل بازرسی‌های در حین ساخت و تست‌های نهایی را با موفقیت به پایان برسانیم.

به گفته کارشناس نگهداری و تعمیرات ریخته‌گری و ارسال محصول شرکت فولاد هرمزگان، بعد از اینکه لودسل‌ها از نظر عملکرد مورد تأیید قرار گرفت، در محل موردنظر نصب و با موفقیت بهره‌برداری شد. این در حالی است که بازرسی‌های واحد تعمیرات نشان می‌دهد لودسل‌های بومی‌سازی‌شده از عملکرد قابل‌قبولی برخوردارند.

وی میزان صرفه‌جویی ارزی این بومی‌سازی را ۵۸ هزار و ۳۱۰ دلار اعلام و اظهار کرد این موفقیت در سایه همکاری واحد بومی‌سازی، تعمیرات ناحیه ریخته‌گری، واحد خرید و شرکت‌های سازنده داخلی محقق شده و قابل‌تقدیر است.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=58112

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.