تاریخ : پنجشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024
5

جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه و کارگروه های چهارگانه ذیل آن با هدف تسریع در رسیدگی به مسائل استان

  • کد خبر : 6037
  • 05 مرداد 1398 - 9:55
جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه و کارگروه های چهارگانه ذیل آن با هدف تسریع در رسیدگی به مسائل استان

استاندار هرمزگان گفت: جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه و کارگروه های چهارگانه ذیل آن با هدف تسریع در رسیدگی به مسائل استان هرمزگان به صورت هفتگی برگزار می‌شود.

به گزارش هرمزگان امروز، دکتر فریدون همتی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان به تجمیع ۱۳ کارگروه ذیل شورای برنامه ریزی در قالب چهار کارگروه با مصوبه هیئت دولت اشاره کرد و بیان داشت: تجمیع این کارگروه ها با هدف چابک سازی و تسریع در در روند بررسی طرح ها و تصویب آنها انجام شده است.
وی ادامه داد: گروه‌های کاری تخصصی باید در زیرمجموعه کارگروه های چهارگانه شورای برنامه‌ریزی تشکیل و مصوبات کارگروه نیز به عنوان پیشنهاد در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مطرح و تعیین تکلیف و تصویب شود.
استاندار هرمزگان افزود: به منظور تسریع در رسیدگی به مسائل و طرح ها و برنامه های استان جلسات کارگروه های چهارگانه و همچنین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان به صورت هفتگی برگزار می‌شود و مدیران دستگاه‌ها باید شخصاً در این جلسات حضور پیدا کنند.
همتی تصریح کرد: دبیران کارگروه های چهارگانه باید گروه‌های کاری زیرمجموعه خود را فعال نموده و دستور کار مناسب را در جلسات کارگروه ارائه نمایند.
وی خاطرنشان کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه محور همه امورات استان محسوب می‌شود و مدیران باید در آن حضور فعال، جدی و پویا داشته باشند.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: شورای برنامه‌ریزی محور توسعه استان در همه ابعاد است و می تواند پاسخگوی همه مسائل استان باشد و بر این اساس نیاز است که از سوی دستگاه‌های اجرایی به این شورا توجه ویژه صورت گیرد.
همتی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی ساعات اداری روزهای سه شنبه هر هفته را به ملاقات عمومی با مردم و بررسی مسائل آنان اختصاص دهند و همچنین میز خدمت در دستگاه‌های اجرایی باید تقویت و پاسخگوی همه مسائل ارباب رجوع باشد.
وی همچنین بر لزوم توسعه دولت الکترونیک در راستای تسریع در پاسخگویی و استفاده بهینه از زمان تاکید کرد.
استاندار هرمزگان اظهار داشت: فرمانداران نیز باید جلسات متناظر کارگروه ها و شورای برنامه‌ریزی را در شهرستان‌ها برگزار کنند.
استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی سند توسعه شهرستان بشاگرد در این نشست اشاره کرد و افزود: برای توسعه شهرستان بشاگرد به ویژه در حوزه ساخت راه در این شهرستان باید کار جهادی صورت گیرد و همه امکانات و ماشین آلات در حوزه راهسازی به کار گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه توسعه شهرستان بشاگرد طی دو سال اجرایی می‌شود و همه اعتبارات مورد نیاز برای توسعه این شهرستان به صورت کامل تخصیص پیدا می کند.
همتی کشت گلخانه‌ای را یک ظرفیت بسیار خوب برای تولید محصولات کشاورزی و ثروت آفرینی در شهرستان بشاگرد دانست و عنوان کرد: ایجاد شهرک گلخانه ای ۱۶۰۰ هکتاری در منطقه جگین با استفاده از آب سد جگین در دستور کار است و این طرح با به کارگیری نیروهای بومی و آموزش این افراد اجرایی می شود.
وی گفت: ایجاد این شهرک گلخانه ای تولید محصولات کشاورزی اشتغال گسترده ای در این منطقه ایجاد می کند و ظرفیت خوبی نیز برای صادرات محصولات تولیدی در این شهرک گلخانه ای از طریق بندر جاسک وجود دارد.
وی تاکید کرد: با تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان در نشست امروز، ۱۰ میلیون متر مکعب آب از سد جگین برای کشت گلخانه ای در شهرستان بشاگرد اختصاص پیدا می‌کند.
استاندار هرمزگان معادن را یکی دیگر از ظرفیت های شهرستان بشاگرد برشمرد و اظهار داشت: باید سریعاً برنامه‌ای در راستای اکتشاف پهنه های معدنی و استخراج مواد معدنی در شهرستان بشاگرد اجرایی و اشتغال خوبی از این طریق ایجاد شود.
همتی گفت: یکی از رویکردهای جدی در شهرستان بشاگرد باید توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در راستای کارآفرینی و ایجاد اشتغال و همچنین توسعه قالیبافی و تولید فرش دستباف باشد.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: سیر و خرما دو محصول کشاورزی شاخص در شهرستان بشاگرد محسوب می‌شوند که باید برای فرآوری و بسته‌بندی مناسب این محصولات در این شهرستان اقدام شود تا ارزش افزوده آنها افزایش پیدا کند.
همتی در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش مرکز آمار ایران در خصوص نرخ بیکاری در فصل بهار سال جاری اشاره کرد و گفت: گزارش مرکز آمار در حالی افزایش نرخ بیکاری در هرمزگان را در فصل بهار سال جاری نشان می‌دهد که تعداد بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی در هرمزگان در دو ماهه نخست سال جاری ۷ هزار نفر افزایش یافته است که این به معنای اشتغال این افراد است و همچنین در این مدت با مشکلی در خصوص تعطیلی کارخانجات و بیکاری کارگران آنها مواجه نبوده ایم.
همتی بیان داشت: همچنین نرخ مشارکت اقتصادی در استان هرمزگان از میانگین کشوری بالاتر است و این به معنای امید به یافتن شغل در هرمزگان و پیدا کردن شغل توسط افراد جویای کار در این استان است.
وی در ادامه به برنامه ریزی در راستای بهره برداری از پنج پهنه بزرگ پرورش میگو در هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه پرورش میگو به یکی از محورهای توسعه استان هرمزگان تبدیل شده است از این پس دیگر اراضی پرورش میگو به صورت انفرادی، پراکنده و مطالعه نشده واگذار نمی‌شوند.
همتی خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که تا دو سال آینده حداقل ۱۰۰ هزار تن تولید میگوی پرورشی در هرمزگان داشته باشیم و بر این اساس اراضی پرورش میگو در اختیار شرکت شهرک های کشاورزی قرار گرفته اند تا با استفاده از مشارکت بخش خصوصی زیرساخت‌های مناسب در آنها را آماده کند.
وی اضافه کرد: این پنج پهنه پرورش میگو دارای ۱۴ هزار هکتار استخر جهت تولید میگو هستند که برای رسیدن به مرحله تولید در آن به دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز است و باید از مشارکت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این بخش استفاده کنیم.
استاندار هرمزگان ادامه داد: پس از آماده سازی زیرساخت ها در این اراضی اولویت ما واگذاری آنها به افراد بومی است و ساکنان این مناطق می توانند با تشکیل تعاونی در عرصه پرورش میگو سرمایه‌گذاری و مشارکت کنند.
همتی یادآور شد: این ۱۴ هزار هکتار اراضی پرورش میگو حداقل ۷۰ هزار تن تولید میگو خواهند داشت که به تدریج و هر ۶ ماه یکبار با آماده سازی زیرساخت ها زیر بار تولید می ‌روند و اشتغال گسترده ای نیز به ویژه برای نیروهای بومی از جمله در روستاهای ساحلی خواهند داشت.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=6037

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.