تاریخ : پنجشنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024
2

تغذیه در ارتقاء کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماریهاری ها نقش بسزایی دارد

  • کد خبر : 62809
  • 05 دی 1403 - 11:00

به گزارش هرمزگان امروز ، کارگاه تغذیه در طرح تحول سلامت با حضور معاون بهداشتی و معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ، جهت کارشناسان تغذیه شهرستان های تابعه استان در مرکز بهداشت استان هرمزگان برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از برگزاری کارگاه تغذیه در طرح تحول سلامت خبر داد و گفت : تغذیه جامعه محور به عنوان یک رویکرد علمی و نظام مند در بهبود سلامت عمومی؛ نقش بسزایی در  ارتقا کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماری ها ایفا می کند.
وی بیان کرد: شواهد نشان داده اند که توجه به جنبه های اجتماعی، فرهنگی واقتصادی در طراحی برنامه های تغذیه ای می تواند به کاهش شیوع بیماری های مزمن نظیر دیابت و بیماری های قلبی عروقی منجر شود.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=62809

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.