به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، سید حسین حسینی در این نشست با اشاره به اینکه شیلات استان هرمزگان همواره در مباحث شیلاتی خوش درخشیده است تصریح کرد: در سال های اخیر اقدامات خوبی در حوزه پیشبرد اهداف سازمانی شیلات در کشور داشته این که استان هرمزگان خوشبختانه از پیشروان این عرصه بوده است.
حسینی با بیان اینکه تولید بالغ بر ۳۸۸هزار تن انواع محصولات شیلاتی در استان هرمزگان بیانگر جایگاه فعالیت های شیلاتی به ویژه صید و صیادی در این استان است و تصریح کرد: این اعداد بیانگر نقش و اهمیت ویژه شیلات در حفظ و تامین امنیت غذایی است.
حسینی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم در بحث امنیت غذایی اهداف به لحاظ کمی و کیفی تعریف شده است، افزود: در حال حاضر یک میلیون و ۴۱۸ هزار تن تولید آبزیان با ۶۴۰ هزار تن در حوزه آبزیپروری و ۷۷۷ هزار تن در حوزه صید و صیادی را شاهد هستیم.
معاون وزیر افزود: در سند ۱۰ ساله امنیت غذایی ۲.۶ میلیون تولید پیشبینی شده است.
رییس سازمان شیلات ایران قابلیت قدرت مانور صنعت شیلات و فراهم آوری محصول آبزی پروری را بسیار زیاد مطرح کرد و گفت: آبزیپروری قابلیت تولید در زمینههای زمینهای شالیزاری، زراعی، زمینهای لمیزرع، دمای گرم و سرد، آبهای شور تا شیرین و سخت را دارد و به لحاظ ارگانیک و غنیسازی خاک و آب در آن اتفاق میافتد.
در ادامه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از شیلات به عنوان محوری طلایی برای توسعه پایدار استان هرمزگان یاد کرد و افزود : جامعه شیلاتی و کشاورزی استان هرمزگان امروز حرف اول را در تولید، اشتغال زایی، ارز اوری و رونق اقتصادی را می زنند.
عباس مویدی وجود حدود ۵۰هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو، نزدیک به ۴۰هزارنفر صیاد، بالغ بر ۱۱۷هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس و ظرفیت هایی همچون تولید ماهیان گرمابی، خاویاری، زینتی و.. را بخشی از ظرفیت های منحصر به فرد شیلاتی استان هرمزگان خواند.
مدیرکل شیلات هرمزگان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه فعالیت های شیلاتی با پوشش دادن به جنبههای اجتماعی،تولیدی و اقتصادی شرایط توسعه پایدار را ایجاد میکند و اهداف اشتغالزا را نیز فراهم ساخته است.
مسعود بارانی افزود: امید داریم با تلاش های صورت گرفته و در حال انجام در سراسر کشور و استان هرمزگان به طور ویژه تری بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد درخشش و فعال شدن همه ظرفیت های بالقوه شیلاتی استان باشیم.
عیسی علیپور صیاد میگو گیر نمونه گیر کشور نیز در این نشست با اشاره به افزایش صید میگو در فصل صید میگو امسال، ضمن تشکر از مدیران شیلاتی کشور و استان اظهار کرد: خوشبختانه امسال شاهد رشد حدود دو برابری میگو در صید بوده ایم .
عیسی علی پور این مهم را ناشی از زحمات مجموعه شیلات در بازسازی ذخایر آبزیان با راهسازی بچه میگو، ایجاد زیستگاه های مصنوعی و همچنین مدیریت ذخایر آبزیان خواند.