تاریخ : سه شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۳ Tuesday, 25 February , 2025
0

باید به دنبال علوفه کم ‌آب ‌بر باشیم

  • کد خبر : 65473
  • 07 اسفند 1403 - 11:02
باید به دنبال علوفه کم ‌آب ‌بر باشیم

کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه بهینه محصول زراعی جو با حضور مدیر کل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان و مدیران زراعت سراسر کشور در سالن پیارم سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش صبح دریا نیوز، حسین اصغری مدیر کل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه بهینه محصول زراعی جو با هدف ارتقاء سطح دانش مدیران و کارشناسان در زمینه تغذیه بهینه غلات در جهت افزایش بهره وری و تولید محصول با کیفیت با همکاری و میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شده است.
وی افزود: در این کارگاه آموزشی در خصوص حفاظت از خاک در کشت غلات، انواع عناصر غذایی مورد نیاز در زراعت گندم و جو، انواع کودها و روش های کود دهی در غلات پائیزه توضیحات لازم ارائه شد.
فرامک عزیز کریمی مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۸۰ درصد علوفه تولیدی در کشور، ذرت کیلویی، علوفه‌ای ،سیلویی و یونجه است البته به دنبال تنوع در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به دلایل خود اتکایی در این زمینه افزود: اتکا بر دو محصول مناسب نیست، ما باید به دنبال علوفه کم‌ آب‌ بر باشیم و بتوانیم با شرایط سخت اقلیمی، خودمان را هماهنگ کنیم.
پایان خبر/

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=65473

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.