به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی در کمیته مدیریت صید شیلات هرمزگان با اشاره به ممنوعیت صید همه آبزیان در زمان دریابست افزود: براساس برنامه ریزیهای انجام شده این طرح به مدت ۸روز در کلیه آبهای استان اجرا خواهد شد.
بارانی گفت: با اجرای طرح دریابست و با توجه به عدم دریاروی شناورهای صیادی امکان تخلف شناورهای صیادی به کمترین حد ممکن میرسد و نقش بسزایی در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان دارد. وی با اشاره به همکاری استانداری، نیروهای نظامی و انتظامی، پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و همه نهادهای مرتبط در اجرای این طرح، بیان کرد: در مدت اجرای آن در صورت مشاهده کوچکترین تخلف در کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی و محاکم قضایی با متخلفان برخورد خواهد شد.
مدیرکل شیلات هرمزگان حفاظت از مولدین و نوزادان آبزیان در صیدگاه ها، کاهش فشار صید و جلوگیری از فعالیت صید غیرمجاز، اجرای عدالت برای سهم دهی به صیادان قانونی، ایجاد شرایط آرامش در صیدگاه ها، افزایش راندمان صید بعد از اجرای طرح،ترمیم ذخایر و فرصتی برای احیای نسل انواع آبزیان را از مهمترین مزایا و اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.
مسعود بارانی در این نشست با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح دریابست هرمزگان در سال های گذشته گفت: جامعه صیادی استان همواره از اجرای این طرح استقبال نموده واجرای موفق آن در سالهای اخیر با مشارکت جامعه صیادی بوده است.
ایشان گفت: با توجه به وضعیت ذخایر آبزیان و مزایای اجرای این طرح برای صید و صیادی پایدار پیرو ابلاغ سازمان شیلات ایران، کمیته مدیریت صید استان تصمیم به اجرای مستمر آن نموده است.
بارانی تصریح کرد: دریابست در آبهای هرمزگان بی شک می تواند فرصتی مغتنم برای مدیریت صید مسئولانه و کاهش فشار بر ذخایر آبزیان باشد و شیلات هرمزگان همه ساله با توجه به فصل تخم ریزی آبزیان به ویژه گونههای ارزشمند ، بر اساس اعلام نظر تعاونی ها ی صیادی و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ممنوعیت صید اعمال می کند.
گفتنی است استان هرمزگان با صید سالانه بیش از ۳۶۰ هزار تن انواع آبزی رتبه نخست صید کشور را در اختیار دارد.