تاریخ : جمعه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 31 January , 2025
3

امضای تفاهم‌نامه استانداردسازی غذاهای محلی در اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی هرمزگان

  • کد خبر : 64183
  • 10 بهمن 1403 - 12:03
امضای تفاهم‌نامه استانداردسازی غذاهای محلی در اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی هرمزگان

به گزارش هرمزگان امروز ، اختتامیه نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته هرمزگان با حضور خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت هرمزگان؛ عادل شهرزاد، معاون اقتصادی استاندار؛ دکتر پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان؛ مجید زارع‌زاده، مدیرکل استاندارد استان؛ و جمعی از دیگر مسئولان استانی برگزار شد.

این نمایشگاه که با هدف نمایش توانمندی‌های استان در حوزه صنایع غذایی و ماشین‌آلات مرتبط برگزار شده بود، با استقبال گسترده تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به پایان رسید.

خبرنگار : مهدیه حاج ملک

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=64183

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.