به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در این جلسه نحوه نظارت بر طرح های در دست اجرا، تشریح طرح توجیهی و سایت پلان اجرایی و موارد و الزامات بهداشتی این حوزه توضیح داده شد.
این جلسه با حضور مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ،معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس اداره بررسی و نظارت بر طرح ها، جمعی از همکاران جهاد کشاورزی شهرستان ها، نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مستقر در شهرستان ها و کارشناسان عوامل نظارتی این حوزه در محل سالن پیارم برگزار شد.
به گزارش هرمزگان امروز ،
این جلسه با حضور مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ،معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس اداره بررسی و نظارت بر طرح ها، جمعی از همکاران جهاد کشاورزی شهرستان ها، نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مستقر در شهرستان ها و کارشناسان عوامل نظارتی این حوزه در محل سالن پیارم برگزار شد.