به گزارش صبح دریا نیوز، حسین اصغری مدیر کل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه بهینه محصول زراعی جو با هدف ارتقاء سطح دانش مدیران و کارشناسان در زمینه تغذیه بهینه غلات در جهت افزایش بهره وری و تولید محصول با کیفیت با همکاری و میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شده است.
وی افزود: در این کارگاه آموزشی در خصوص حفاظت از خاک در کشت غلات، انواع عناصر غذایی مورد نیاز در زراعت گندم و جو، انواع کودها و روش های کود دهی در غلات پائیزه توضیحات لازم ارائه شد.
فرامک عزیز کریمی مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۸۰ درصد علوفه تولیدی در کشور، ذرت کیلویی، علوفهای ،سیلویی و یونجه است البته به دنبال تنوع در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به دلایل خود اتکایی در این زمینه افزود: اتکا بر دو محصول مناسب نیست، ما باید به دنبال علوفه کم آب بر باشیم و بتوانیم با شرایط سخت اقلیمی، خودمان را هماهنگ کنیم.
پایان خبر/
باید به دنبال علوفه کم آب بر باشیم
کارگاه آموزشی آشنایی با اصول تغذیه بهینه محصول زراعی جو با حضور مدیر کل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان و مدیران زراعت سراسر کشور در سالن پیارم سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شد.