در این جلسه دکتر سالمی مطالبی در خصوص اهمیت مشارکت همگانی در کنترل رشد و تکثیر آئدس و پیشگیری از بیماریهای منتقله از آن بیان نمود.
دکتر سالمی گفت با توجه به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی مدیریت آئدس، مشارکت همه دستگاههای اجرایی در این خصوص الزامی ست.
وی افزود: در راستای نقش نظارتی بهداشت در این زمینه روزانه بازرسی از محلات و نقاط مختلف شهرستان توسط کارشناسان بهداشت صورت گرفته و گزارش نواقص به ادارات متولی ارسال می گردد و در ادامه استفاده از ظرفیت ها و نیروی انسانی این ادارات به منظور بهسازی محیط بعنوان اصلی ترین راه کنترل آئدس ضروری می باشد.
در ادامه خلاصه ای از وظایف ادارات توسط کارشناس آموزش و ارتقا سلامت شبکه بهداشت تشریح شد.
نصب بنرهای آموزشی در سطح شهرستان ، تدوین برنامه عملیاتی توسط سازمانها و ادارات و تسریع در انجام بهسازی محیط و … از موارد مطرح شده در این جلسه بود .
در پایان این نشست مهدی صابری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) و تقدیر از اقدامات انجام شده توسط مجموعه بهداشت و درمان در خصوص کنترل پشه آئدس گفت: با توجه به مطالب عنوان شده ، کنترل آئدس و بیماریهای منتقله از آن کاری تیمی بوده و ادارات مکلف هستند وظایف خود در این زمینه را انجام دهند.
وی افزود: بدلیل اهمیت موضوع جلسات این کارگروه بصورت مداوم برگزار و ادارات متولی گزارش عملکرد خود را ارائه نمایند.
لزوم تشکیل جلسه با بخشداران و دهیاران و بهسازی محیط روستاها نیز از دیگر مواردی بود که معاون سیاسی امنیتی فرماندار به آن اشاره نمود.
در پایان این نشست مواردی مصوب و بر تسریع در اجرایی نمودن آن تاکید شد.
خبرنگار : مهدیه حاج ملک