تاریخ : پنجشنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024
8

عشایر هرمزگان بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز تولید کردند

  • کد خبر : 28401
  • 14 بهمن 1401 - 11:29
عشایر هرمزگان بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز تولید کردند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد.

به گزارش هرمزگان امروز به نقل از خبرآنلاین، عباس مویدی صبح امروز (۱۴ بهمن ماه) در بازدید از تولیدات عشایر هرمزگان، با اشاره به تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان هرمزگان، افزود: جامعه عشایر یک جامعه مولد است.

وی بیان کرد: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد که به صورت درون کوچ و برون کوچ در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، پارسیان، سیریک و جاسک به شکل رمه گردان و کوچ رو زندگی می‌کنند.

مویدی با بیان اینکه جمعیت عشایر استان بیش از ۱۵ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: عشایر استان دارای ۵۰ هزار واحد دامی و ۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی هستند و ۱۶ هزار تن محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات زراعی تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ساماندهی اسکان ۵۰۰ خانوار عشایری عنوان کرد: اقداماتی نیز برای برق دار کردن چاه‌های آب و بهسازی راه‌ها در مناطق عشایری صورت گرفته است.

۴۶

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=28401

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.