تاریخ : پنجشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024
6

فرهنگ سازی مناسب می‌تواند موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه شود

  • کد خبر : 6311
  • 10 مرداد 1398 - 9:30
فرهنگ سازی مناسب می‌تواند موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه شود

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی مناسب می‌تواند در افزایش میزان ازدواج و کاهش طلاق و آسیب های اجتماعی مؤثر واقع شود.

دکتر عباس میرزاد در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان هرمزگان، با تاکید بر اینکه باید همه مسئولان با جدیت کامل نسبت به کاهش طلاق و علل وقوع آن و جایگاه استان هرمزگان در کشور با برنامه ریزی عمل کنند، گفت: طلاق مساله ای است که نسل جوان را تهدید می‌کند لذا باید با فوریت اقدامات لازم را در جهت کاهش آن در استان انجام داد.
میرزاد خاطرنشان کرد: یکی از کارهای موثری که ادارات و دستگاه‌های فرهنگی و حمایتی استان باید انجام دهند، ریشه‌یابی علت و یا دلایل اصلی طلاق و کاهش رغبت جوانان به ازدواج است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: تلاش برنامه‌های خانمان‌برانداز که از سوی ماهواره‌ها، و شبکه های رسانه ای و مجازی وابسته به غرب ، فرهنگ دینی و اخلاقی جامعه ما را هدف قرارداده است، متاسفانه در جهت عادی‌سازی وقوع طلاق بین زوجین جوان است.
وی با اشاره به این مطلب که مشکلات عاطفی طلاق برای طرفین نوعی مصیبت غمناک است، تاکید کرد: نباید گذاشت این امر تبدیل به جشن موفقیت شود.
میرزاد تاکید کرد: عوامل منجر به طلاق در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی باید تفحص و مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته و راه کارهای عملی مقابله با آن‌ها ارائه شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: تاکنون پژوهشی کاربردی درباره علل اصلی وقوع طلاق توسط مراکز دانشگاهی و دانشکده مطالعات و علوم اجتماعی در استان انجام نشده که این امر نیازمند ورود روانشناسان، مددکاران اجتماعی ، رفتارشناسان ، جامعه شناسان و دانشگاهیان پژوهشگر است.
وی فقدان فضای تحمل و بردباری بین زوجین را عامل مهم، بعد از اعتیاد در فروپاشی خانواده‌ها دانست و تصریح کرد: بی اخلاقی از سوی هریک از طرفین بلافاصله منجر به عکس العمل می‌شود درحالی که در آموزه‌های دینی ما تحمل و مدارا دارای فضیلتی بسیار مهم است.
میرزاد بیان کرد: زوجین باید رفتارها و واکنش‌های صحیح را بشناسند و برای حل مسئله از آن استفاده کنند و آسانترین راه را که خطرناکترین راه (طلاق) است انتخاب نکنند.
وی به امر آموزش اشاره کرد و بیان داشت: ازدواج سالم باید از درون خانواده‌ها شکل گیرد و آموزش و پرورش و دانشگاه ها می‌تواند تا حد بسیاری تأثیرگذار باشند.
میرزاد بیان کرد: اگر نمی توانیم حرف‌ها ، خواست‌ها و باورها در خصوص ازدواج و زندگی زناشویی را به‌درستی به جوانان انتقال دهیم شاید در انتقال مفاهیم دچار مشکل هستیم، از همین رو لازم است مفاهیم را بصورت علمی و اثرگذار و با زبان گویا و قابل درک به زوجین انتقال دهیم تا از اتفاقات ناخوشایند بعدی جلوگیری کنیم.
وی در پایان از تشکیل کمیته ویژه بررسی علل و عوامل کاهش ازدواج و افزایش طلاق در استان با حضور دستگاه های ذیربط در ذیل ستاد ساماندهی امور جوانان خبر داد.

لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=6311

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.