به گزارش هرمزگان امروز: خلیل قاسمی در چهارمین جلسه کارگروه ساماندهی آرد و نان با اشاره به مشکلات کمی و کیفی پخت نان دراستان گفت: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیریم
.
وی خواستار نظارت جدی و انجام بازرسی های مستمر اعضای کارگروه از کارخانجات آرد سطح استان شد و افزود: آرد و نان یک بحث حیاتی است و هیچ جایگزینی ندارد و ارتباط مستقیم با زندگی و سلامت انسان ها دارد، پس باید با دقت و نظارت کامل امور آرد و نان استان را رصد و در جهت برطرف کردن مشکلات، تعامل و اهتمام جدی صورت پذیرد
.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با تاکید بر اینکه باید نوع پخت نان و بهداشتی بودن آن باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: در صورتی که به این دو اصل توجه شود، بخشی از مشکلات حوزه آرد و نان که همواره مردم از این وضعیت گلایهمند هستند، رفع میشوند
.
قاسمی با اشاره به مطالبات بحق شهروندان در این خصوص تصریح کرد: باید چارهای درخصوص کیفیت نان اندیشیده شود و بررسی شود که مشکل کار از گندم، آرد، یا نوع پخت بوده که در صورت مشکل در هر بخش باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود
.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در پایان اعلام کرد: با هماهنگی شرکت غله و همچنین اتاق های اصناف استان دورهای آموزشی برای نانوایان در سراسر استان برگزار می گردد.
هدف ما رضایتمندی شهروندان است
لینک کوتاه : https://www.hormozgantoday.ir/?p=11223