به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی در این دیدار با اشاره به اهمیت فعالیت های شیلاتی در استان هرمزگان و مطرح بودن شیلات به عنوان محور طلایی توسعه پایدار استان هرمزگان گفت: یقیناً بانک ها و صندوق های بانکی می توانند یاری رسان و کمک رسان شیلات و بهره برداران شیلاتی در به ثمر رسیدن فعالیت های شیلاتی و توسعه پایدار باشند.
وی با اشاره به اهمیت تغییر ساختار در مزارع آبزی پروری و رفتن به سوی روش ها و فنون نوین در آبزی پروری گفت بدون شک صندوق کار آفرینی امید با اعطای تسهیلات می تواند نقش بسزایی در تامین مالی جهت تغییر ساختار مزارع آبزی پروی داشته باشد.
بارانی تسهیلات را رکنی کارساز و محوری جهت تحقق شعار سال و بهره گیری از مشارکت مردم خواند و افزود: خوشبختانه جامعه شیلاتی را می توان یکی از خوش حساب ترین گروه های بهره مند از خدمات اعتباری و تسهیلات خواند.
در ادامه مدیر توسعه زیست بوم و فناوری صندوق کارآفرینی امید کشور استفاده از فن آوری های جدید و نو ظهور را یکی از برنامه های اختصاص تسهیلات به بنگاه های اقتصادی شیلاتی خواند و گفت آبزی پروری، گلخانه و فرآوری سه بخش اصلی تسهیلات در بخش نوفن صندوق کارآفرینی امید است .
وی از حمایت های صندوق کارآفرینی امید از فعالیت های شیلاتی به ویژه در حوزه آبزی پروری خبر داد و گفت: امید داریم بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد شکوفایی هرچه بیشتر فعالیت های شیلاتی در استان هرمزگان به ویژه در حوزه آبزی پروری و با استفاده از خدمات صندوق کارآفرینی امید باشیم.
در ادامه رئیس پارک علم و فن آوری استان با اشاره به اقدامات خوب شیلات استان هرمزگان در حوزه های شیلاتی از مجموعه شیلات هرمزگان به عنوان یکی از مجموعه های پای کار و مستقبل فعالیت های علمی و نوآورانه یاد کرد.
نصیری با بیان اینکه اولویت قرار دادن فعالیت های شیلاتی در دستور کار پارک علم و فن آوری استان هرمزگان قرار دارد تصریح کرد: امید است با تعاملات و همکاری های به وجود آمده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه شیلات در حوزه های علمی،فن آوری و کاربردی باشیم.